Đoković potvrdio učešće na fudbalskom meču, nekoliko dana pred Rolan Garos

Najbolji srpski teniser Novak Đoković potvrdio je učešće na dugoočekivanom fudbalskom meču svetskih zvezda koji će se igrati u Monaku!

Meč između svetskih zvezda Monaka okupiće oko 30 poznatih ličnosti i sportskih zvezda i biće održan u utorak 23. maja na stadionu Luj II. Meč će biti u dobrotvorne svrhe i svojevrsna uvertira za Veliku nagradu Monaka koja je na programu od 25. do 28. maja.

Novak će igrati za tim „Za decu Monte Karla“ i u njemu će još biti svetska šampionka u džet-skiju Liza Batalja, Flavio Roma, Klod Puel, Federik Deu, Sebastijan Perez, Greg Kampl i drugi.

Nasuprot njih će biti tim “ All Star Drivers“ koji predvodi Šarl Lekler, uz Pjera Gaslija, Karlosa Sanca, Fernanda Alonsa, Sebastijana Freja…

– Želimo da se zahvalimo članovima, igračima, poznatim ličnostima, javnosti i sponzorima koji su nam se pridružili tokom godina. Hvala im na pomoći, jer možemod a nastavimo naše dobrotvorne akcije kako bismo prikupili sredstva i pomogli deci – rekao je jedan od glavnih ljudi iz organziacije Mauro Sera.

Zanimljivo, Đoković će taj fudbalsi meč igrati samo nekoliko dana pre prvog kola Rolan Garosa (počinje 28. maja), a vi se u nastavku podsetite kako je to izgledalo kada je Novak poslendji put u Beogradu nastupao na fudbalskom terenu.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!