Za dva dana posao tražilo 81.000 ljudi

Najveći regionalni sajam poslova koji je počeo u ponedeljak 17. oktobra za prva dva dana posetilo je 81.000 ljudi koji su bili u potrazi za zaposlenjem, saopštavaju Infostud Poslovi.

“Ove godine po na sajmu se nude poslovi podeljeni po tematskim celinama iz oblasti trgovine, proizvodnje, usluga, IT-ja, kao i zasebni poslovi i prakse za mlade”, kaž PR Infostud poslova Miloš Turinski.

Sajam traje do petka 21. oktobra i nudi, kako kaže, više od 700 radnih pozicija koje je raspisalo 60 poslodavaca u Srbiji.

Osim iz Srbije tu je i 150 poslodavaca iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije koji nude 1.150 oglasa za posao.

“Pored oglasa, posetiocima je na raspolaganju i direktna komunikacija putem četa sa predstavnicima poslodavaca kako bi mogli da dobiju dodatne informacije kako o poslodavcu, tako o trenutno raspisanim pozicijama, ali i nekim budućim potencijalnim mogućnostima”, ističe Turinski.

Sajam je, podseća on, dostupan svima, sve do kraja dana u petak 21. oktobra i to na adresi rs.regionalnisajamposlova.com/

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!