Vučić o Evroprajdu: Poštujte odluku MUP-a

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom najvljene šetnje tokom Evroprajda da misli da će se sutra poštovati zakon i odluka MUP-a.

On je rekao i da ne želi da se bavi tom temom.

„Neću da se bavim pokvareno nametnutom temom srpskom narodu koju nameću i oni koji su za i oni koji su protiv kao da je u pitanju život i smrt, svi zajedno učestvuju u hibridnom ratu protiv svoje zemlje“, istakao je Vucić na TV Pink.

On je dodao da zbog toga sada mora da se bavi beznačajnim temama, umesto onima koje su važne, kao i da ne može da shvati da neko daje sebi za pravo da može da šeta, a onaj drugi ne može.

„Zamolili smo ih da ne šetaju ovoga puta, a oni su vređali Anu Brnabić da je bednica. I onda razumete zašto sam ja ova dva dana u Skupštini Srbije krčmio put slobodnoj, pristojnoj Srbiji, Srbiji koja će da pobedi oba ta ekstremna dela i na levici i na desnici. Potrebna nam je normalna Srbija“, istakao je Vučić.

On se osvrnuo i na uvrede premijerki koji su uputili pripadnici LGBT populacije i pojedine vladike SPC.

„I niko joj se nije izvinio. Zato što im se može. Njih je bilo stotine, muškarčine su joj vikale „Bednice“, a ona jedna i stoički je trpela uvrede, iako je učinila više za Srbiju nego svi oni zajedno“, rekao je Vučić.

On je dodao da je u Srbiji velika želja za vlasti nekih ljudi koji nisu na vlasti, i da je ogromna mržnja prema onima koji su na vlasti.

Politika

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!