Vučić čestitao Dan Ratnog vazduhoplovstva i PVO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku svim pripadnicima Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane povodom 24. decembra – Dana vida.

– Koristeći bogato iskustvo i znanje, pokazujući visok stepen profesionalizma, vaše jedinice uspevaju da bez izuzetka odgovore na sve izazove sa kojima se susreću – naveo je predsednik Srbije u čestitki.

– Republika Srbija svesna je u kojoj meri može da se osloni na vaše angažovanje i zato budite uvereni da napori koji se ulažu u modernizaciju srpskog vojnog vazduhoplovstva ni u narednom periodu neće posustati – saopštio je Vučić.

– Siguran da ćete i ubuduće uspešno izvršavati namenske zadatke i doprinositi izgradnji i razvoju kako vaših jedinica, tako i afirmaciji vazduhoplovstva Vojske Srbije u celini, u čemu imate bezrezervnu podršku države, čestitam vam jubilarnu godišnjicu – navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Predsednik Srbije je podsetio da je 24. decembra pre tačno 110 godina, na osnovu Odluke srpskog Vojnog ministarstva i Glavnog Generalštaba, vojvoda Radomir Putnik doneo Rešenje o formiranju Vazduhoplovne komande sa sedištem u Nišu.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!