Stojković: U drugom poluvremenu fizički smo pali

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da je fizički pad bio ključan u porazu od Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru.

„Zaslužena pobeda Brazila, pogotovo u drugom gde su potpuno dominirali. Razlog dominacije je nešto što je bilo iznenađujuće. Totalno smo pali fizički. Zašto smo toliko pali stvarno ne znam, verovatno umor od svih utakmica. Prvo poluvreme je bilo dosta solidno sa naše strane uspevali smo da pasing igrom pariramo Brazilu. Smatrao sam da ćemo tako i u drugom pa čak i da ćemo uspeti da postignemo gol, ali me je šokirao taj pad fizičke spreme“, rekao je Stojković posle meča za RTS, preneo je Tanjug.

On je ponovio da Srbija ima sa povređenim igračima.

„Čemu možemo da se nadamo ako smo bili bez tri udarne igle? Povrede Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Filipa Kostića su došle u nevreme. Učinićemo sve da se oporavimo. Ovaj poraz ne mora da znači ništa, ako ništa drugo, izgubili smo od Brazila. Oni su najbolja ekipa protiv koje sam vodio ekipu, ali samo u drugom poluvremenu, pošto me prvom i nisu impresionirali“, istakao je Stojković.

„Žao mi je što Srbija nije bila u kompletnom sastavu, ali ima vremena da ispravimo neke stvari. Nikakva panika, nikakav stres. Imamo još dve utakmice, držimo sve u svojim rukama, pobedićemo i idemo dalje“, dodao je selektor Srbije.

On je ponovio da Srbija mora se spremi za naredna dva meča.

„U svakom slučaju dok god postoji šansa treba da se veruje. Imamo dve utakmice i znamo šta nam je činiti. Bitno mi je da znam zbog čega smo fizički pali. Ako želimo da idemo dalje i mislimo da možemo dalje, moramo da pobedimo u naredna dva meča“, naveo je Stojković, koji je zahvalio navijačima na podršci na meču protiv Brazila.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!