Najvažnije da je Srpska sačuvala stabilnost

Savetnik srpskog člana Predsedništva BiH Radovan Kovačević kaže da najbitnije da je Republika Srpska uspela da sačuva stabilnost, koja je, kako navodi, od održavanja izbora bila „napadnuta od političkog Sarajeva”.

Kovačević je gostujući u Jutarnjem programu RTRS-a poručio da su političko Sarajevo i jedan deo međunarodne zajednice u proteklih mesec dana pokušali da učine sve da Srpska skrene sa njenog mirnog i stabilnog koloseka.

„Podržavali su proteste i radili su sve da je destabilizuju”, ističe Kovačević.

On kaže da vlast u Srpskoj sada kreće da se bavi pitanjima od suštinskog značaja zbog kojeg su im građani dali poverenje.

„Nastavljamo da povećavamo plate, penzije, izdvajanja za sve značajne kategorije, podsticaje za privredu. Usvojen je budžet. Paralelno krećemo u razgovore i očekujemo da ćemo uskoro formirati novu vladu”, najavio je Kovačević.

O sinoćnjem protestu opozicije ispred zgrade Radio televizije Republike Srpske Kovačević naglašava da nikada Srpska od svog osnivanja nije imala jednu političku ekipu koja, kako je naveo, „ovoliko mrzi pobednike i predstavnike većinske volje građana”.

„Moramo reći da je sinoć na primer Jelena Trivić predstavnike većinske volje građana Srpske nazvala ološem, antisrbima, organizovanom mafijaškom hobotnicom. Nebojša Vukanović je naš skup nazvao skupom prisilnog roblja. Nazvati ljude u Srpskoj ološem mogu samo oni koji ne žele dobro Republici Srpskoj” naveo je Kovačević prenosi Tanjug.

One thought on “Najvažnije da je Srpska sačuvala stabilnost

  1. Wow, marvelous blog structure! How lengthy have you ever been blogging for?
    you made blogging look easy. The full glance of your
    site is magnificent, as smartly as the content!

    You can see similar here dobry sklep

Comments are closed.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!