Mitrovačke košarkašice ispisale istoriju

Ženski košarkaški klub „Srem“ iz Sremske Mitrovice i zvanično je proglašen, drugu godinu zaredom, za najuspešniji ženski košarkaški klub u Vojvodini po rezultatima svih mlađih kategorija.

Kako prenosi Sremskomitrovački portal, „Srem“ je ostvario odlične rezultate u 2022. godini i ne samo da je odbranio titulu najboljeg kluba mlađih kategorija u pokrajini, nego je otišao korak dalje i ostvario najveći uspeh u istoriji mlađih kategorija u Vojvodini.

Nagrada za najbolji klub dodeljena je u novosadskom „Spensu“ predsedniku ŽKK „Srem“ Nikoli Budošanu, a nagradu je uručio predsednik Košarkaškog saveza Vojvodine Sava Rajković.

Na dodeli velikog priznanja bili su i trener ŽKK „Srem“ Nikola Milošević, koji je proglašen na kraju prvenstva za najboljeg trenera u Vojvodini, kao i košarkašice koje su ponele titulu MVP-a i proglašene za najbolje u Vojvodini u svojim kategorijama Angela Ladinek, Teodora Milošević i Emilija Mirčeta.

ŽKK „Srem“ je u 2022. godini postao šampion Vojvodine u najmlađoj kategoriji minibasket, šampion Vojvodine u kategoriji mlađih pionirki, vicešampion Srbije u konkurenciji pionirki, dok je u kadetskoj kategoriji ostvario plasman u Kadetsku ligu Srbije (12 najboljih ekipa u Srbiji) kao daleko najmlađa ekipa u ligi.

ŽKK „Srem“ je ovim fantastičnim rezultatima svakako postigao najveći uspeh u istoriji sremskomitrovačke košarke, računajući i mušku i žensku košarku u gradu.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!