Mile Kekin objavio album „Nježno đonom“

Novi album Mile je najavio pesmom „Mala“ za koju je izdata i istoimena slikovnica koju je velemajstorski naslikao Tomislav Torjanac, a nakon nje, usledio je „Ratnik svjetla“.

Nastao u periodu od 2020. do 2023. godine koje su čitav svet obeležile pandemijom, skoro dvogodišnjom sviračkom pauzom te zemljotresima, privatnim, poslovnim i doslovnim, Mile album opisuje kao polećniji, optimističniji i vrckaviji od vremena u kojem je nastao.

Baš u inat svemu tome, sve pesme pršte životnom energijom i humorom.

„Za taj bezobrazno veseli zvuk najviše je zaslužan Mark Mrakovčić, moj prijatelj, producent i takođe stalni član mog benda. Od naše prve zajedničke pesme ‘Zubić vila’ pa do zadnje, on je verovao u svaku stvar na albumu pa čak i kad bismo zaglavili mesecima, kao sa Malom. Kad bih ja već odustao nakon stote verzije, on bi samo rekao ‘ok, idemo još jednu verziju da probamo’. Tako smo nakon bezbroj (većinom sitnih) sati snimili  moj jedanaesti album u karijeri. Sve to naravno ne bi tako zvučalo bez prijatelja, koji su posle tim pesmama dali  bendovsku patinu, a to su moji stari drugari Danko Krznarić na električnoj gitari i klavijaturama, Andrija Lazo na harmonici i akustičnog, te živahne gospode iz ritam sekcije koju čine, Mario Petrinjak za bubnjevima i Viktor Slamnig za bas gitarom. Želim da vas ovih 12 pesama dobro zabavi i da se vidimo čim pre kod neke bine jer me naravno užasno zanima, da se malko samocitiram, ‘Šta će reći ljudi?’“, rekao je Mile Kekin.

Paralelno sa albumom izlazi i najnežniji deo đona, pesma „Guvernal“ za koju je u pripremi i video spot.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!