Kola joj krenula nizbrdo – Razvela se, zbog operacije nosa završila sezonu..

Simona Halep je pre nekoliko dana operisala nos, zbog problema sa disanjem. Kasnije je na Tviteru ob javila da je hirurška intervencija prošla odlično no i da će se uskoro vratiti na teren. Međutim, promenila je odluku. Na Instagramu, juče je obavesti la njene fanove da stavljnja tačku na sezonu.

– Ne znam koliko će trajati period oporavka, trenutno ne razmišljam ni o čemu drugom. Ono što je sigurno je da ove godine neću moći da igram ni na jednom turniru. Za mene je sezona završena. Bila je zanimljiva godina, puna događaja. Vidimo se na terenu u 2023. Još osećam da imam još mnogo da dam na teniskom terenu i imam ciljeve koje želim da po stignem – napisala je Halepova.

Nekada treća teniserka sveta je u poruci otvorila dušu i napisala sve što joj leži na srcu. Bila je iskrena i priznala da je razmišljala da završi karijeru početkom godine.

– Kao što svi već znate, mnogo puta sam pričala o to me, u februaru sam bila veoma blizu da prekinem karijeru jer nisam verovala da imam dovoljno snage da se vratim u prvih deset. Borila sam se anksiznošću – dodala je dvostruka gren slem šampionka.

Prelomni trenutak posle kojeg se Halepova predo mislila bio je susret sa vrhunskim teniskim struč njakom Patrikom Muratogluom.

– Imala sam sreću da otkrijem Patrikovu akademiju gde sam osetila toliku strast koja mi je vratila že lju za igrom. Zahvaljujući Patriku, polako sam poče la da verujem da još uvek mogu da igram dobar tenis.

Muratoglu “krivac” za razvod?

Halepova je pre nekoliko nedelja saopštila da se razvodi posle godinu i po dana braka.

U javnosti su procurile informacije da je Patrik Muratoglu navodni krivac za raspad bračne zajednice Rumunke. Posle toga 30-godišnja Simona se nije oglašavala po tom pitanju.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!