“Er Srbija” saopštila koliko koštaju karte za letove između Beograda i Moskve

“Er Srbija” je saopštila da su u medijima, kao i na društvenim mrežama, objavljene brojne “spekulacije i neistinite tvrdnje” u vezi sa cenama karata ove kompanije između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji.

“Ne ulazeći u razloge zbog kojih bi pojedini mediji i osobe želeli da šire neistine o navodno visokim cenama karata, u cilju istinitog informisanja građana želimo da iznesemo precizne informacije s tim u vezi. Zbog izuzetno velike tražnje od marta ove godine, karte za letove ‘Er Srbije’ između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji mogu se kupiti samo više dana, pa i nedelja, unapred”, navedeno je u saopštenju.

U saopštenju “Er Srbije” se navodi da su već duže vreme karte za sve letove u septembru rasprodate.

Kada je reč o oktobru, dodaje se da ima još vrlo malo raspoloživih karata u prvoj polovini meseca.

“U ovom trenutku, najniža dostupna cena za avio-kartu u jednom smeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda je počev od 397 evra. Najskuplja dostupna karta u jednom smeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda košta 567 evra. Kada je reč o povratnim kartama iz Moskve do Beograda u ekonomskoj klasi, najniža dostupna cena je počev od 816 evra, a najviša moguća je 1.156 evra. Sve cene su prikazane u totalu, odnosno sa uračunatim svim pripadajućim taksama”, saopštila je “Er Srbija”.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!