Vučić o zloupotrebi veštačke inteligencije na Pinku: To ne sme da se radi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je zloupotrebu veštačke inteligencije na TV Pink, zbog koje je lider SSP-a Dragan Đilas najavio tužbu protiv te televizije i njenog vlasnika Željka Mitrovića.

„Pričate o tome što su Željko Mitrović i Pink pustili, koristili vi i koristili glasove i lik pojednih lidera bivšeg režima. Smatram da su predstavnici bivšeg režima u pravu, da to ne sme da se koristi, da je to nešto što je nedozvoljivo, nešto što je nefer, i nešto što jedna demokratska država ne treba da radi, i ja se nadam da će nadlženi organi preduzeti mere po tom pitanju. Ja to očekujem“, poručio je Vučić gostujući na RTS-u.

Dodao je kako su spotovi sa opozicionim liderima na Pinku grubi falsifikat, ali je dodao da su to isto uradili i „predstavnici bivšeg režima“, kada su, kako je rekao, pustili fotomontažu na kojoj se on grli sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem.

„Ja im ne tažim da oni osuđuju ove sumanute, besmislene karikature kakve se objavljuju danas, juče, niti mi smeta. Ja sam naučio i da sam nepomenik, i negativno rođen, i peder, i ludak, i bolesnik, svaki dan. Što me gledate kao da sam rekao nešto čudno!? Sinoć čim sudija ne svira neki korner (na utakmici Partizan – Sabah), oni viču ‘Vučiću pederu’“, rekao je Vučić.

Na opasku novinarke RTS-a da se javni servis trudi da se to ne čuje u programu, Vučić je odgovorio: „Što? Što skrivate to od naroda, kad mene nije sramota.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!