SNS: Laž da SNS organizuje skup podrške predsedniku Vučiću

Srpska napredna stranka demantovala je juče navode pojedinih medija i predstavnika opozicije da SNS namerava da organizuje miting, odnosno skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću ispred Skupštine Srbije, a povodom sednice o Kosovu i Metohiji.

„Danima unazad tajkunski mediji i tajkunski potrčci lažu da SNS organizuje nekakav miting ili, kako preciznije lažu, skup podrške predsedniku Vučiću ispred Skupštine Srbije, a povodom sednice o Kosovu i Metohiji. Istine radi, niti organizujemo skup, niti miting, niti će nas doći 500, ni 1.000, ni 100 hiljada, niti 300 hiljada”, navodi se u saopštenju SNS.

Iz SNS navode da se ta stranka na čelu sa predsednikom Vučićem bavi ozbiljnom i odgovornom, razvojnom, pre svega, državotvornom politikom, što je, kako dodaju „na našu žalost, za političke miljenike ovih tajkunskih medija nepoznanica”, prenosi Tanjug.

 

„Kada naprednjaci budu organizovali miting uredno ćemo obavestiti građane Srbije i biće nas mnogo više od pomenutih brojeva, to vam obećavamo. A svi znamo – ono što naprednjaci obećaju, uvek ispune”, kažu u SNS.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *