Silvester Stalone priznao: “Mrzeo sam Švarcenegera, smestio mi je…”

Zvezda Rokija Silvester Stalone trenutno se priprema za premijeru svoje nove serije “Tulsa King”, a tim povodom o svojoj je karijeri govorio u talk šou Džonatana Rosa na ITV-ju. Ispričao je i detalje dugogodišnje svađe s Arnoldom Švarcenegerom iz vremena dok su se borili za istu ulogu, u filmu “Stop! Or My Mom Will Shoot”.

– Mislim da neko vreme nismo mogli da budemo zajedno u istoj galaksiji. Zaista, ali zaista smo se mrzili. Poprilično je on pametan, išao je gradom i svima govorio da jedva čeka da snimi film – prisetio se Stalone.

Zatim je, kaže, on otišao do agenta i tražio da skloni Švarcenegera da bi on dobio ulogu. “Na kraju sam dobio ulogu i zaključio da je sranje. Smestio mi je i još mi se smejao u lice.”

Ponudio ulogu Tajsonu Furiju

Silvester, koji se u ITV show uključio iz Njujorka putem Zooma, ponudio je Tajsonu Furiju ulogu u “Expendables”-ima. Rekao je svom kolegi gostu: “Mislim da bi bio fantastičan, on je sila i ima harizmu, zašto ga ne bismo hteli? Naravno, sve dok tuče dečke sa suprotne strane.”

Tajson mu je odgovorio: “100 posto u budućnosti, to je nešto što bih voleo da istražim. Ko bi mogao bolje da mi pomogne od gospodina Rokija Balboe? Tip uz kojeg sam odrastao gledajući ga na TV-u. Svakako sjajna prilika i ponuda i to je nešto što bih voleo da isprobam kada završim sa bokserskom karijerom.”

Silvester Stalone ranije je za Mirror otkrio i da je u mladosti učestvovao u brojnim tučama, a izdvojio je i jednu situaciju koja je bila njegov Roki-trenutak u stvarnom životu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!