Selektor Hrvata završio govor, a onda se ponovo čulo “Za dom spremni”

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić dočekan je u četvrtak uveče u svom rodnom gradu Livnu, koji se nalazi u jugozapadnom delu Bosne i Hercegovine. A po završetku njegovog govora usledio je novi ispad u režiji hrvatskih navijača, koji su iz prvog reda zapevali čuvenu ustašku pesmu “Za dom spremni”, preneo je portal Indeks.hr.

Nema dileme da je Dalić istinski heroj velike većine Hrvata jer je posle srebra osvojenog u Rusiji 2018. godine, sada sa “vatrenima” stigao do trećeg mesta na Mundijalu u Kataru. Zbog toga se okupio veliki broj ljudi u njegovom rodnom mestu, kako bi došli da ga pozdrave.

Ipak, nije moglo da prođe ponovo bez ustaških povika. Prethodno se “Za dom spremni” čulo na Zagrebu na dočeku fudbalera Hrvatske, dok se najveći skandal dogodio na privatnoj proslavi u kafiću reprezentativca Marcela Brozovića, koji je u društvu štopera Dejana Lovrena izgovarao pomenuti ustaški pozdrav u Velikoj Gorici.

“Nakon što je Dalić završio svoj govor, a pevač Jole nastavio muzički program, grupa mladića na balkonu u neposrednoj blizini bine, povela je skandiranje zloglasnog ustašnog pozdrava ‘Za dom spremni’. Mladići na balkonu vikali su ‘Za dom’, na šta je veliki deo navijača na trgu uzvraćao sa ‘Spremni’“, navedeno je u tekstu na portalu Indeks.hr.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!