Promocija srpskog turizma na uglednom sajmu u Londonu

Turistička organizacija Srbije se ove nedelje zajedno sa Turističkom organizacijom Beograda i Vojvodine, kao i Skijalištima Srbije, Er Srbijom, organizatorima putovanja i hotelima predstavlja na jednom od najvećih turističkih sajmova na svetu Vorld Travel Market (WTM) koji se još danas održava u Londonu.

Štand Srbije je već prvog dana ugostio veliki broj posetilaca i zainteresovanih turističkih privrednika kojima su predstavljeni najzanimljiviji turistički lokaliteti, priroda, ski centri, događaji, kulturno dobro, čuveno srpsko gostoprimstvo uz gastronomske specijalitete, saopštio je danas TOS.

Na štandu Srbije, uz TOS i Turističku organizaciju Beograda i Vojvodine, kao i Skijališta Srbije i Er Srbiju predstavljaju se i organizatori putovanja Serbija Tur Operator i KonTiki Travel, hoteli Mona grupe i hotel Hajat Ridžensi Belgrad.

Promocija lepota Srbije kroz ponude gradova, aktivnog odmora u prirodi – biciklizma, pešačenja i ski odmora, predstavljanje tura istorijskog nasleđa, puteva vina i najznačajnijih manifestacija u Srbiji su glavni aduti turističke ponude Srbije sa kojima želimo da privučemo pažnju posetilaca sajma, prenosi Tanjug.

Tokom trajanja sajma, TOS će između ostalog imati sastanke sa globalnim medijima kao što su Bi-Bi-Si Njuz Global, Juronjuz i Blumberg, najvažnijim turističkim portalima poput portala Amadeus, Lonely Planet, Ekspedija, velikim brojem britanskih medija i britanske turističke privrede.

U saradnji sa Britansko-srpskom privrednom komorom, u prostorijama naše Ambasade u Londonu biće upriličena promocija turističke ponude Srbije u sklopu večeri posvećenoj promociji srpskih vina.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!