Poledica o izborima u FSS: Pobeda bi bila da su došli i glasali protiv

Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost” javno je mesecima iskazao negativan stav prema izboru Nenad Bjekovića za predsednika FSS, ali je i pored toga odlučio da se pojavi juče u Staroj Pazovi.

– Stvar sportske kulture je bio da dođem. Dakle, ako ste delegat u Skupštini i ako ste dobili poziv, treba da se odazovete i ukoliko niste saglasni sa onim što se nudi, jer imate mogućnost da se izjasnite i glasate protiv. U tom smislu Sindikat se pripremio za dobru debatu, koja može samo da pomogne srpskom fudbalu. Nismo došli da pravimo nikakvu opstrukciju, iako je bilo poziva sa strane. Na nas niko ne može da utiče, došli smo i pokazali  poštovanje prema organizaciji čiji smo članovi statutarno. Imamo predstavnika – delegata igrača..

Poledica ne razume juče odsutne članove najvišeg organa FSS:

– Zaista, ne razumem zašto ljudi nisu došli, mnogo veća pobeda bila da su došli i da su glasali protiv. U tom smislu malo se osećam i posramljeno, jer su tu gosti iz UEFA i FIFA… Ne treba ovo nama, ne treba stalno da budemo najgori. Treba da se održi Skupština u miru, svako da kaže šta misli. Planirao sam da ispred igrača kažem mnogo stvari. Da u sportskom, demokratskom duhu ukažem na stvari koje nisu dobre, zato služi ovaj organ. Kad idete u bojkot nemate mogućnost da se izjasnite i ne podržavam sve ovo – kazao je Mirko Poledica.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!