Počela prodaja karata za remasterizovan film Džejmsa Kamerona „Avatar“

Sa unapređenim visokodinamičnim zvukom i slikom u 4K rezoluciji, snimljena u najmodernijoj 3D tehnologiji ova filmska senzacija vraća se na veliko platno 21. septembra, a karte za premijerne projekcije su u prodaji.

Velika IMAX premijera je 21. u Cineplexx Galeriji Belgrade, a narednog dana (22. septembra) remasterizovani „Avatar“ zaživeće na repertoarima domaćih bioskopa.

Glavni lik avanturističkog epskog spektakla jeste marinac, paraplegičar, Džejk Sali koji biva poslat na planetu Pandoru s jedinstvenom misijom infiltracije među lokalno stanovništvo kako bi se domogao vredne rude za korporaciju za koju radi.

No, s vremenom, Džejk postaje rastrgan između izvršavanja naredbi s jedne strane i želje da zaštiti lokalno stanovništvo od uništenja koje im preti, sa druge.

Kao prvo kinematografsko 3D iskustvo, film je pomerio granice filmskog doživljaja i te 2009. zapalio blagajne širom sveta postavši jedan od najgledanijih filmova svih vremena sa zaradom od 2,84 milijarde dolara.

Osim što je postao jedan od najgledanijih i najprofitabilnijih filmova, „Avatar“ je pre trinaest godina bio i jedan od najnagrađivanijih osvojivši dva Zlatna globusa – za najboljeg reditelja i za najbolji film godine, potom i dve nagrade britanske Akademije BAFTA, te tri Oskara.

U filmu glavne uloge tumače: Sem Vortington, Zoi Saldana, Sigorni Viver, Mišel Rodrigez, Stiven Lang i drugi.

Nastavak priče, film „Avatar: Put vode“ na veliko platno stiže u decembru.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!