Pesme koje 2023. pune 20 godina (VIDEO)

Znam znam, ni mi ne volimo da razmišljamo o tome koliko smo matori i koliko puta je zemlja prošla oko sunca od kad smo prvi put čuli neki veliki hit, ali šta ćemo kad ih vidimo ovako sve na jednom mestu i frapiramo se da su to pesme koje su stare 20 godina, a ne fazon, pet, piše City Magazine.

Za nekoliko nedelja ulazimo u 2023. godinu. Mi deca devedesetih imamo koliko hoćeš godina, ma koliko pokušavali to da sakrijemo ponašanjem i raznoraznim filterima na instagramu. Ipak brojke ne lažu, pa dovoljno je samo da skontamo da pesme uz koje smo kao tinejdžeri đuskali na rođendanima, sledeće godine pune čak 20 godina i da se odmah uhvatimo za glavu.

Ako i samo ne verujete, na društvenim mrežama je viralan video u kom je izmontirano 10 velikih hotova iz 2003, i malo nam se plače, a malo mažemo kremu za zglobove.
Pa tako, čuvena Kelis je skoro pre 20 godina prvi put zavrtela kukovima i pozvala sve muškarce u svoje dvorište u čuvenoj mrdalici „Milkshake“.

 

Dve bivše Dizni princeze su krenule na put bez povratka i pokvarile se, a kako to obično biva, tetka Madona je imala neke veze sa tim. Sarađivala je sa Britni Spirs u pesmi „Me against the music“, dok je Kristina Agilera rešila da malo pojača svoj izgled, skrati šorc, ofarba kosu i otpeva „Dirty“. Jako uzbudljivo vreme za sve nas dečake koji smo tad imali 15,16,17 godina.

 

Jedn nod najvećih gitarskih hitova tog perioda, koji su voleli i oni koji gitare ne ljube, bio je Evanescence i njihov hit „Bring me back to life“, koji i dalje ima svoj život preko TikToka, međutim to ne umanjuje činjenicu da oni koji su hedbengovali uz ovu pesmu u to vreme, danas ne mogu da pomere vrat i plaše se promaje.

Tih godina se kristalisala zvezda na nebu koja će i narednih 20 godina biti najjača i najsjajnija. Beyonce se predstavila sa ultimativnim hitom „Crazy in love“. Šon Pol je mumlao svoje ragaton stihove pesme „Get Busy“ i što bi se reklo predvideo kakva će muzika biti popularna na Balkanu u narednim decenijama.

 

Busta Rajms je uvek bio jedan od najbržih repera, a ovde je sa Marajom Keri usporio toliko da je krenuo u rikverc. Ova brzina mu sigurno danas više odgovara kad je čikica u godinama. A te godine smo prvi put čuli „In Da Club“ 50 Centa, a onda je nakon toga čuli još 7 milijardi puta, samo te godine.

 

Gven Stefani je bila simpatija cele moje ekipe tih dana, tako da ove njene plastične operacije 20 godina kasnije baš bole. I za kraj ime koje ste poslednji put i čuli i videli upravo te iste 2003. godine – Stejsi Oriko. Šta li se deseilo sa njom?

 

Možda je i bolje da ne znamo. Čitajući komentare po društvenim mrežama, upravo su se ljudi najviše obradovali što su videli nju, jer manje više o ovim ostalim likovima sve znamo.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!