Očekuje se pojačan saobraćaj popodne i uveče zbog Svetog Nikole

Pojačan intenzitet saobraćaja zbog slave Sveti Nikola očekuje se danas u popodnevnim i večernjim časovima, izjavio je za Tanjug Jovica Mitić iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

– Produžen je vikend za sve one koji praznuju i iz tog razloga očekujemo promenljiv intenzitet saobraćaja tokom celog dana. U ovim jutarnjim časovima biće malo pojačanog saobraćaja na prilaznim putevima većim gradskim centrima, a veliki broj vozila očekujemo u večernjim satima – rekao je Mitić.

On je apelovao na vozače da obrate pažnju na poledicu, mokar kolovoz, mostove i nadvožnjake jer ukoliko naiđu na te deonice, vrlo brzo se gubi kontrola nad vozilom.

Mitić savetuje vozačima da danas posebno obrate pažnju, iako su prividno kolovozi suvi i padavina nema, ali temperature su te koje stvaraju veći problem vozačima. Takođe, kaže da magla u Vojvodini, na putevima u okolini Sombora, Novog Sada, Subotice, smanjuje vidljivost na nekih 200 metara.

– Dežurne službe JP “Putevi Srbije” su sve na intervenciji. Rade na posipanju kritičnih deonica. Savetujemo vozačima da zbog opasnosti od poledice, drže propisano odstojanje i prilagode brzinu – rekao je Mitić.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!