Narednih dana sve hladnije, uskoro i sneg

U Srbiji danas naoblačenje sa kišom dolazi sa zapada i zahvata sve krajeve tokom dana.

Samo će pre podne biti suvo na istoku i jugu Srbije i znatno toplije od proseka, a u Timočkoj Krajini je kiša moguća tek uveče. Na severu Vojvodine temperatura u padu. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 2°C do 9°C, a maksimalna od 10°C na severu Vojvodine do 17°C na jugu Srbije, u Leskovcu. Uveče kiša. Temperatura u 22h od
8°C do 12°C.

Danas u Beogradu naoblačenje sa kišom koja će padati popodne i uveče. Vetar slab južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 15°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h oko 12°C.

U Nišu danas i dalje toplije od proseka sa sunčanim intervalima pre podne, a popodne naoblačenje sa kišom. Vetar slab južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 16°C.

Užički region: U sredu naoblačenje sa kišom dolazi sa zapada i kiša počinje pre podne ili sredinom dana. Vetar slab južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 4°C do 7°C, a maksimalna od 13°C do 15°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa kišom i najviše do 10°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: Danas naoblačenje sa kišom dolazi sa zapada i zahvata sve krajeve do sredine dana. Na severu Vojvodine temperatura u padu, a na jugu Banta relativno toplo. Vetar slab južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 10°C na severu Vojvodine do 15°C na jugoistoku Banata. Uveče kiša. Temperatura u 22h od 8°C do 11°C.

U Novom Sadu u sredu naoblačenje sa kišom i postepenim padom temperature. Vetar slab južni, krajem dana severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 12°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h oko 10°C.

Subotica: U sredu naoblačenje sa kišom i padom temperature. Vetar slab južni, krajem dana severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 10°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h oko 8°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak hladnije sa slabom kišom koja se premešta ka jugoistoku uz prestanak padavina pre podne na zapadu i severu Srbije gde će doći do delimičnog razilaženja oblaka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 9°C do 13°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 5°C do 9°C.

U petak suvo sa sunčanim intervalima pre podne, a popodne naoblačenje sa kišom dolazi sa jugozapada. Za vikend preovlađujuće oblačno vreme sa kišom povremeno i postepenim padom temperature, pa bi u nedelju krajem dana i u ponedeljak padao sneg na višim planinama.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!