Majdanpek: Za kapitalne projekte u 2023. godini iz opštinskog budžeta 290 miliona dinara

Izrada projektno – tehničke i plansko – urbanističke dokumentacije, rekonstrukcija dečijih igrališta, asfaltiranje ulica i puteva na teritoriji opštine, energetska efikasnost javnih objekata deo su izdataka za kapitalne projekta planiranih za narednu budžetsku godinu u opštini Majdanpek.

Prema nacrtu odluke o budžetu opštine Majdanpek za 2023. godinu izdaci za kapitalne projekte iznose 290 miliona dinara.

Najviše sredstava, 120 miliona, planirano je za asfaltiranje ulica i puteva na teritoriji majdanpečke opštine, dok je za energetsku efikasnost javnih objekta predviđeno 50 miliona dinara.

Sa asfaltiranjem i energetskom efikasnošću javnih objekata biće nastavljeno i u 2024. i 2025. godini.

U 2024. za asfaltiranje ulica i puteve planirano je 50 miliona, a godinu dana kasnije 30 miliona dinara, a za energetsku efikasnost po 30 miliona dinara.

Po 20 miliona dinara iduće godine predviđeno je za projektovanje i rekonstrukciju ulice Svetog Save u Majdanpeku i rekonstrukciju objekata kulture.

Za projektno-tehničku dokumentaciju u budžetu za narednu godinu opredeljeno je 45 miliona dinara, a plansko – urbanističku pet miliona dinara.

Među izdacima za kapitalne projekte u 2023. godini nalaze se rekonstrukcija dečijih igrališta i domovi kulture u Rudnoj Glavi i Miroču za koje je predviđeno po 15 miliona dinara.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!