Lider Severne Koreje prvi put javno pokazao ćerku

Severnokorejski lider Kim Džong Un je prvi put javno pokazao svoju ćerku, na fotografijama koje su objavili državni mediji i na kojima se vidi kako zajedno vrše inspekciju lansiranja najveće balističke rakete u toj zemlji.

Iako je Severna Koreja u petak probno ispalila interkontinentalnu balističku raketu Hvasong-17 veće iznenađenje od samog lansiranje bilo je prisustvo Kimove ćerke, čije postojanje nikada ranije nije bilo javno potvrđeno.

Strani mediji nisu naveli kako se devojčica zove, ali se vidi vidi na fotografijami u belom kaputu kako drži za ruku svog oca dok posmatraju masivni projektil.

Veruje se da Kim ima čak troje dece, dve devojčice i jednog dečaka, a američki analitičari veruju da je jedno od njih viđeno na snimcima proslave nacionalnog praznika u septembru, navodi Tanjug.

Američki bivši košarkaš Denis Rodman saopštio je 2013. godine da Kim ima „bebu”, ćerku po imenu Ju Ae.

Nakon putovanja u Severnu Koreju te godine, Rodman je izjavio britanskom Gardijanu da je proveo vreme sa Kimom i njegovom porodicom i držao bebu.

Procenjuje se da Ju Ae sada ima oko 12-13 godina, što znači da će se za otprilike četiri do pet godina upisati na fakultet ili u vojnu službu, što bi, prema amaričkom stručnjaku za severnokorejsku političku elitu Majklu Medenu, ukazalo na mogućnost da kasnije u budućnosti ona zameni oca u rukovođenju državom ili postane njegov savetnik i „igrač iz senke”, kao njena tetka Kim Jo Džong.

Severnokorejski lider je tokom jučerašnjeg nadgledanja testiranja nove interkontinentalne balističke rakete pozvao na intenzivniji razvoj strateškog naoružanja i obuku taktičkih nuklearnih jedinica, javila je državna agencija KCNA. Kim je izjavio da najnovija proba potvrđuje da su nuklearne snage Severne Koreje sposobne da odvrate bilo kakvu nuklearnu pretnju.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!