LEŠTANE: ŽENA SUMNJA DA JOJ JE BIVŠI MUŽ SRUŠIO KUĆU, SADA JE SA ĆERKICOM U HODNIKU!

Nakon što je pretučena pretprošle nedelje, J.J iz Leštana tvrdi da joj je danas bivši muž srušio u kuću u kojoj je živela sa svojom petogodišnjim ćerkom.

J. J je danas bila na poslu, kada joj je oko 13 časova javljeno da joj je sa bagerom srušena kuća. Prema njenim rečima, kuću joj je srušio bivši muž koji je pretukao prošle nedelje.

-Moj bivši muž je otišao još u oktobru mesecu da živi sa devojkom. Mi smo sada i brakorazvodnoj parnici. Ja sam ostala da živim u kući u Leštanima sa ćerkicom. On ne može da podnese da ja i dalje živim u ovoj kući. Pretprošle nedelje me je pretukao, a sad mi je srušio sve ovo, priča vidno uznemirana J.J za Žig info.

Kuća u kojoj živi J.J sa ćerkicom je oštećena tako što je na sve četiri strane, takozvanom viljuškom građevinske mašine probijena i praktično postala neadekvatna za život. Jedino što je ostalo čitavo jeste krov i hodnik.

J.J će večeras sa svojom ćerkicom prespavati u ovoj kući, tačnije u jedinoj prostoriji koja nije oštećena-hodniku.

Prema rečima J.J, komšije nisu videle ko je srušio kuću. Da joj je kuća srušena, kako kaže J.J, javila joj je ćerka iz prvog braka sada bivšeg supruga.

-Zvala me je, plakala je i rekla mi je šta je urađeno. Ja sam ćerkicu vodila sa sobom na posao, s obzirom da sam vozač kamiona, i odmah sam iz Požarevca otišla do policije da prijavim. Tamo sam dala izjavu, a oni (policajci) su mi rekli da je drugar od mog muža, srušio mi kuću. Verovatno po njegovom nalogu jer on ne može da mi priđe, dobio je zabranu prilaska. Sada čekam da mi se jave iz tužilaštva, a ja nemam gde pa sam sa ćerkicom u hodniku, kaže J.J za Žig info.

Podsetimo se od početka 2023. godine, za samo 64 dana ubijeno je čak devet žena. Nasilje nad ženama i femicid u prva dva meseca ove godine porasli su čak 350 odsto u odnosu na isti period 2022, kada su ubijene dve žene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *