Koncert Vasila Hadžimanova i Matije Dedića u Kolarčevoj zadužbini 31. decembra

Muzika iz Diznijevih crtanih filmova i koncerti londonskog vokalnog sastava „Kvin siks” i renomiranih džez muzičara Vasila Hadžimanova i Matije Dedića očekuju nas 31. decembra u Kolarčevoj zadužbini, saopštili su organizatori.

Poslednji dan odlazeće godine počinjemo u 11 koncertom za najmlađe iz ciklusa Mala škola bontona „Kako se sluša koncert” kada ćemo se družiti sa našim dobro poznatim drugarom Milošem Milovanovićem, dok će u muzičkom delu nastupiti Nemanja Nikolić kvartet sa muzikom iz Diznijevih crtanih filmova.

Nakon koncerta za najmlađe, na Novogodišnjem matineu od 16 časova nas očekuju koncerti renomiranih domaćih i inostranih umetnika.

Na veliku scenu Kolarca najpre izlazi londonski Kvin siks (Kraljičina šestorka), vokalni sekstet osnovan 2008. godine, na 450. godišnjicu krunisanja kraljice Elizabete Prve, čije ime koriste u svom nazivu.

Njihov repertoar proteže se daleko van horskih pulteva: od ranih napeva, razvijene renesansne polifonije, raskošnih madrigala i emotivnih narodnih pesama, do nadmoćnih aranžmana džez i pop numera, najavljuje Tanjug.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!