Komšić: Milanović neće dočekati da pošalje vojsku u BiH, što su kao vojska dolazili, dolazili su

Član Predsedništva BiH i kandidat koalicije “Željko Komšić za građansku državu”, danas je o politikama koalicije razgovarao sa građanima Doboj -juga, Žepča i Zavidovića.

Odgovarajući na pitanja građana u vezi sa porukama predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, a o tome da će kroz misiju EUFOR-a poslati vojsku Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu, Komšić je kazao da Milanović to neće nikada dočekati, te da su vrata Bosne i Hercegovine po tome pitanju zatvorena.

„Što su kao vojska dolazili, dolazili su“, poručio je Komšić.

Komšić je kazao kako je pokrenuo inicijativu „Milion ljudi za građansku državu“, te ocenio da građani širom Bosne i Hercegovine sa naročitim odobravanjem prihvataju inicijativu i njene političke ciljeve, jer je reč o ciljevima svih onih koji su se borili i bore za državu Bosnu i Hercegovinu.

Govoreći o ishodu političkih dešavanja koja se tiču izmena izbornog zakona BiH, Komšić je istakao da je Visoki predstavnik Kristijan Šmit zaista nameravao da nametne izmene izbornog zakona, na etničkom principu a u korist HDZ-a, ali su se građani suprotstavili tome na protestima pred OHR-om.

Član Predsedništva BiH izrazio je i zabrinutost zbog činjenice da druge probosanske stranke, tokom predizborne kampanje uglavnom zaboravljaju građanima predstaviti svoje političke ideje, te da nude međusobno optuživanje, što nije dobro u trenutku kada se preti narušavanjem suvereniteta i teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!