Italijani osuli paljbu po Srbinu: Vlahović je igrač manje!

Dušan Vlahović nastavlja da svojim partijama u Juventusu raduje srpski narod. Golovi su tu, ovoga puta zatresao je mrežu Benfike, ali i dalje kada “stara dama” izgubi na mesto krivca nekako najčešće dođe srpski as.

Vlahovića su kritikovali italijanski mediji, dok je Masimilijano Alegri istakao da su propuštene šanse preko njega.

Gol za izjednačenje Juventusa protiv Benfike u petom kolu Lige šampiona postigao je Dušan Vlahović, a onda je dobio jednu od najmanjih ocena od svih u timu. Italijanski “Kalčomerkato” ocenio je Vlahovića peticom i stavio ga u društvo Bonučija, Kvadrada i Gatija koji su dobile četvorke, kao i Danila koji je dobio 4,5.

“Gol je dao iz čiste tvrdoglavosti, a njegova partija je tehnički bila jako loša. Prijem mu je bio očajan, nije čistio loptu, osim toga što je bio na pravom mestu u pravo vreme bio je igrač manje na terenu”, napisali su Italijani.

Masimilijano Alegri, trener Juventusa, od Dušanovog dolaska u tim gotovo je posle svake utakmice imao zamerku na Srbina, a ovoga puta posle poraza od Benfike istakao je da je “stara dama” propustila dve šanse za gol preko srpskog napadača.

– Posle izjednačenja, ne sme se primiti gol iz penala tako brzo. Otežali smo sebi život, nismo iskoristili dve šanse preko Vlahovića, pa smo posle pauze gubili sa 4:1 – istakao je Alegri.

Utakmica je završena rezultatom 4:3 za Benfiku posle čega Juventus može samo da se okrene Seriji A i konačno pokuša da bar u italijanskom prvenstvu rastera crne oblake.
Srpski napadač igru je napustio u 70. minutu zbog lakše povrede.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!