I opet knjiga u knjizi

Za sve one koji veruju u ljubav, ne samo jednu nego više pravih ljubavi kao i one koji se sećaju ili bi da upoznaju šarm nekadašnjeg Beograda, ali i Pariza upravo je izašla „I opet knjiga u knjizi” Ljiljane Đ. Smiljanić i Nataše V. Ranković, u izdanju „Otvorene knjige”. Posetioci sajma knjiga danas mogu da je nađu i na štandu izdavača.

Knjiga čitaoca odvodi u šetnje uvalama sećanja, mladosti, prijateljstava, „upozoravajući” ga da je svaki dan praznik svima koji prepoznaju te dragocene trenutke, nežnost i osmehe. Tu je priča i o beogradskim kućnim ljubimcima, ali ako ste pomislili na pse i mačke, pogrešili ste, reč je o bubašvabama koje se vole ali i mirišu na parfem „šanel 5”. Prisutni su i te kako i prijatelji, oni kojih više samo fizički nema, svoju priču dobili su konobar i kapučino, a sa setom i nežnošću opisano je vreme koje je prohujalo i neće se vratiti ali je urezano i ne zaboravlja se…

Nekoliko strana zauzela je korona, ali već sledeća priča će vas odvesti u Nedođiju, za koju vam ne treba čarobni prah već samo pravi broj trolejbusa i mašta, jer ona je važna deci ali i starijima, poručuje Nataša V. Ranković, koja je uradila i likovno rešenje prednje korice.

Ljiljana Đ. Smiljanić, novinar i pisac, objavila je knjige „Talasi”, „Plavo ćebe” i „Knjiga u knjizi”, takođe zajedno sa Natašom V. Ranković, studentkinjom treće godine pravnog fakulteta.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!