Hju Grant: Mrzeo sam tu ulogu, ali morao sam raditi, imam petoro dece

Dok je Šalame sat vremena delio autograme, Grant se obratio novinarima i rekao im kako mu je snimanje ovog filma bilo „apsolutno grozno iskustvo“.

„Nisam mogao više mrzeti celu stvar“, rekao je Grant koji se najviše osvrnuo na proces snimanja. Naime, kako on glumi pola metra visokog Oompa Loompu, radnika u Wonkinoj čokoladarnici, reditelj Pol King koristio je posebnu tehnologiju snimanja pokreta kako bi umanjio njegovo telo pa je glumac morao nositi posebno odelo i kameru na glavi, piše Index. hr.

„Bila je poput krune od trnja, vrlo neugodno. Napravio sam veliku frku oko toga. Zaista sam mrzeo to snimanje. I iskreno, sve ono što sam napravio sa svojim telom bilo je užasno i sve je to zamenjeno animacijom“, dodao je.

Nakon prilično neugodne tirade pitali su ga je li se na kraju sav taj trud isplatio, a on je odgovorio: „Ne baš“, što je izazvalo salvu smeha njegovih kolega.

„Nemam ništa protiv Wonke i Kinga posebno, ali već pomalo mrzim snimati filmove, no kako imam puno dece, treba mi novac i moram raditi“, rekao je glumac.

Hju Grant  je inače prvi put postao tata s pedeset godina, a u idućih osam godina dobio je petoro dece s dve žene.

Glumac je inače je poznat po svom tipičnom britanskom humoru, oporom i sarkastičnom, što je bio glavni adut da dobije ulogu Oompa Loompe.

„U romanu Čarli i fabrika čokolade”, Oompa Loompasi su neverovatno sarkastični, osuđujući i okrutni, pa sam razmišljajući o tom liku shvatio da bi jedini koji bi mogao uverljivo otelotvoriti takvog odurnog tipa bio jedino Hju“, rekao je reditelj Pol King.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!