Đina Dejvis: Odbila sam seksualne ponude Džeka Nikolsona zahvaljujući savetu Dastina Hofmana

Đina Dejvis je karijeru započela kao manekenka, a potom je dobila prvu ulogu u filmu Tootsie, gde joj je društvo pravio tada već iskusni Dastin Hofman. Srećom, pa joj je dao savet zlata vredan koji je iskoristila ne mnogo kasnije.

Naime, nakon ovog filma, njen agent joj je zakazivao razne kastinge, večere i upoznavanja i u jednom trenutku je upoznala Džeka Nikolsona, sa kim su imali večeru nekoliko dana zaredom. Rečeno joj je da pozove Nikolsona na privatan broj, što je zvučalo uzbudljivo zvezdi u usponu, ali je sa druge strane slušalice čula samo: „Ćao Đina, kada će se to konačno desiti?“.

Kaže da joj je krivo što nije ranije shvatila o čemu se radi, ali da se brzo snašla i rekla: „Džek, volela bih. Ti si veoma privlačan, ali plašim se da ćemo raditi zajedno u nekom trenutku u budućnosti, a ne bih volela da to pokvari seksualnu tenziju među nama“.

To je, naravno, bio savet Dastina Hofmana, a Nikolson je odgovorio: „O, čoveče, odakle ti to?“ i odustao od daljih predloga. Zanimljivo je da je Hofman kasnije optužen za seksualno uznemiravanje dve maloletnice, ali da ništa nije dokazano.

Sama Đina Dejvis nedavno se pridružila mnogobrojnim optužbama na račun Bila Mareja, za koga kaže da je pokušao da na njoj upotrebi neku vrstu masažera, a nakon što je ona to odbila, kasnije se ponašao veoma neprijatno prema njoj tokom snimanja filma Quick Change. Taj isti Bil Marej branio je gorepomenutog Dastina Hofmana kada je optužen.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!