Brazilac preživeo hitac u glavu, metak mu izašao na usta

Jedan nemenovani brazilac iz grada Marijalve star 24 godine preživeo je hitac u glavu .On je bio napolju sa prijateljima kada mu je jedan muškarac prišao s leđa i izblizine pucao u potiljak ….

kako se vidi na dostupnim snimcima CCTV kamere

Čovek je imao sreće i da pobegne iod ubice, te je tako preživeo i kao je pogođen u potiljak! Njemu je metak kako smo naveli izašao iz usta nakon što mu je izbio prednje zube.

Neimenovana 24-godišnja žrtva iz Marijalve, opštine u državi Parana u južnom Brazilu, stajala je kod automata ispred pivare kada je muškarac prišao s leđa i izgleda da mu je pucao u glavu.

Za čudo, žrtva je uspela da odjuri, pre nego što je otišla u obližnji kafić da zatraži pomoć.

Uznemirujuće slike snimljene su CCTV-om u subotu uveče (3. decembra), u opštini i podeljene u brazilskim medijima.

Žrtva je prebačena u Univerzitetsku bolnicu Maringa i čeka operaciju, navodi se u izveštajima. Lekari su rekli da je metak probio potiljak žrtve, prošao kroz vrat i razbio nekoliko prednjih zuba.

“U bolnici je žrtvi 24-godišnka urađen CT koji je pokazao da ima prelom prvog vratnog pršljena. Povrede ovog tipa su opasne po život ili moglo je da od žrtve napravi kvadriplegičarem, imao je veliku sreću. Ovo je bilo čudo.“, objasnio je lekar koji ga je lečio.

U saopštenju bolnice navodi se: “On je u urgentnoj sobi, pri svesti, orijentisan, diše bez pomoći opreme, prima medicinsku pomoć i čeka premeštaj u referentnu bolnicu da izvrši operaciju.” izveštava dailystar (gde možete i pogledati snimak)

Globo je preneo da se osumnjičeni pojavio policiji kada je saznao da ga je optužila žrtva. On je odmah uhapšen, i naravno, negirao je počinjeni zločin, rekavši da čak ni ne liči na strelca na snimku CCTV kamere.

 

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!