BAPSKE PRIČE IZ SMEDEREVA

Da će Smederevo najzad imati svog „predstavnika“ na nebu serijskog igranog programa na nacinalnim tv kanalima, svedoči primer da je pred kraj prošle godine u Smederevu snimana „pilot“ epizoda za jedan interesantan igrani serijal koji još nije viđen na našim prostorima. U pitanju tema mističnih i čudnih priča i pojava iz našeg naroda koje su uglavnom prepričavale naše babe, pa serijal iz tog razloga ima originalan naziv Bapske priče. Ideja je potekla,što je bilo za neočekivano, od našeg pokojnog glumca komičara Bogoljuba Mitića Đoše koji je dugi niz godina sarađivao sa našim poznatim medijskim radnikom Nebojšom Vojnićem Nebom iz Smedereva.

Da se podsetimo, Nebojša Vojnić, poznatiji Smederevcima kao Neba, od 1996 godine kada je završio Tv organizaciju preko RTS škole, radi kao radijski i tv voditelj na mnogim stanicama. Preko,radija S, BN Televizije, Pink tv-ea, tv smedereva, Prve Tv, Dm sata i SAT TV-ea, a uporedo bavi se i glumačkim, i producentskim poslom, otvara svoju producentsku kuću N PRODUKCIJA u Smederevu, i to veoma uspešno, pa je kruna toga bila i nagrada pre tri godine kao jedna od najuspešnijih produkcija u Srbiji, u organizaciji novinarskih udruženja Srbije, u Beogradu u Hotelu Crown Plaza. Pamtimo ga kao glumca „na daskama koje život znače“ , od osnivanja omladinskog pozorišta PATOS, u skoro svim predstavama koje je režirao pokojni Smederevski reditelj Branislav Čubrilović. Viđali smo ga kao glumca, i u serijama SELJACI, AGENCIJA ZA SIS, SMEŠNO ĆOŠE KOD ĐOŠE, SAVRŠEN DAN i mnogim drugim. Saradnja sa Glumcem Bogoljubom Mitićem poznatijim kao Đoša, datirala je još od 2007. godine sa BN televizije, nakon toga zajedno su radili na mnogim glumačkim i pozorišnim projktima do Đošine smrti 2017. godine. Za to vreme imali su fantastičnu ideju o pomenutom serijalu, koji će nadamo se tek sad posle Đošine smrti  najverovatnije ugledati svetlost dana. U saradnji sa Milošem Milosavljevićem,      smedervskim sportistom, koji se oprobao kao izvršni producent, koji se dugi niz godina bavio i sportskim marketingom, napravili su „pilot“ epizodu ovog serijala koji trenutno čeka nacinalnog emitera da bi se nastavilo snimanje još 12 epizoda prve sezone. I u ovoj epizodi igrali su i naši renomirani glumci Aleksandar Dunić, Smederevac Dejan Tončić, Borko Brajović, Olivera Viktorović, Bojan Diksi Cvetković i mnogi drugi. Tehnićko i režijsko Vođstvo je pripalo još jednoj renomiranoj produkciji Front Medija pro.

„Priće će zaista biti originalne, i zasnovane na legendama i predanjima iz našeg naroda. Serijal ne pripada potpunom hororu, već je to tzv, psiho triler sa elementima horora. Scenarije će raditi još jedan renomirani srpski pisac Igor Pavlović, i svaka epizoda će biti jedna mala priča. Starija generacija primetiće da Bapske priće podsećaju na Američki serijal ZONA SUMRAKA koji smo gledali na RTS-U osamdesetih i devedesetih godina. Hvala ekipi izvršne produkcije na čelu sa Milošem Milosavljevićem…“-rekao je Nebojša za naš portal i dodao-„..I nadam se da ćemo uskoro nastaviti snimanje i da bi ove interesantne priče što pre mogli da vide gledaoci nacionalnih tv emitera“.

Na kraju krajeva i mi celoj ekipi želimo mnogo sreće u daljem radu i da što pre krenu u realizaciju ovog projekta.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!