Dva tropska dana pred nama, temperature oko 35 stepeni

Prvi put ove godine se u Beogradu i u Vojvodini temperatrua ni noću nije spustila ispod 20 stepeni. Ovo stvara dodatne poteškoće na ove vrele dane, jer se ni noću ne rashladimo.

Leto nam je juče i zvanično stiglo, a vreme je u skladu sa tim. Nalazimo se pri kraju toplotnog talasa, dva najtoplija dana su pred nama.

Maksimalna temperatura danas do 35 stepeni.

U najtoplijem delu dana, izbegavajte direktno izalaganje suncu. U Bačkoj, Banatu, Sremu, Boegradu i Zapanoj Srbiji, na snazi je danas narandžasti meteoalarm.

Jugozapadnim vetrovima i dalje imamo priliv tropskog vazduha. Temperata će danas biti do 35 stepeni, a sutra ponegde i više.

Do kraja dana očekujemo smenu sunca i oblaka. Posle podne će u predelima južnije od Kragujevca biti uslova za prolazne pljuskove i grmlajvinu, ali je najveća šansa za pojavu kiše u planinskim predelima.

Tropski dan je pred nama. U najtoplijem delu dana, temperatura od 32 stepena na jugu, do 35 stepeni na severu.

Sutra veče će nam hladni front doneti prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature. U zoni pljuskova očekujemo jake udare severozapadnog vetar i nepogode.

U noći na subotu, front će biti iznad Vovjodine i Beograda, dok će u subotu tokom dana padavine zahvatati deo južnije od Save i Dunava.

Temperatra će u danima vikenda biti u osetnom padu, maksimlana za 10 stepeni niža nego ovih dana.

U subotu poslepodne očekujemo prestanak padavina u celoj zemlji. U nedelju je na rasporedu razvedranje, pa će biti sunčano, uz prijatnu temperaturu od 25 stepeni.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!