Vučić: Najvažnije da sačuvamo KiM i mir i stabilnost

VRANjE – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Vranje i u obraćanju građanima, koji nisu uspeli da uđu u halu gde će biti održan skup „Srbija sanja i snove ostvaruje”, poručio da je najvažnije da u ovom trenutku sačuvamo KiM i mir i stabilnost Srbije.

„Strašno je važno da se ujedinimo i pozovimo one druge koji do sada nisu bili ni u jednoj stranci, a žele da sačuvaju našu Srbiju”, istakao je Vučić govoreći o formiranju Narodnog pokreta za državu i pozvao sve koji žele da se pridruže toj inicijativi.

U sportskoj hali „Vranje” na video bimu je istaknut transparent „Srbija sanja i snove ostvaruje”.

Vučića je zatim u hali, skandiranjem i uz muziku trubača pozdravio veliki broj okupljenih građana. Skup je počeo intoniranjem državne himne. Velika grupa ljudi ostala je ispred hale, jer u objekat zbog ograničenog broja mesta nisu uspeli da uđu svi koji su bili zainteresovani.

Prisustvuju skupu i ministar za rad i zapošljavanje Nikola Selaković, kao i Nebojša Stefanović, Darko Glišić, Milorad Veljović i drugi.

Planirano je da Vučić nakon Vranja poseti Bujanovac gde će obići Sportsku halu Vranje, i završetak radova prve faze rekonstrukcije objekta OŠ „Branko Radičević”.

Potom će obići novu vatrogasnu stanicu u Trgovištu, nakon čega će obići završne radove na rekonstrukciji objekta Predškolske ustanove „Dečija radost” u Bosilegradu.

Nakon toga obići će Vlasinsko jezero i radove na izgradnji kolektora otpadnih voda. Predsednik Srbije je u petak na sednici Glavnog odbora stranke najavio da će krenuti u obilazak Srbije i da će do kraja godine obići svih 25 okruga.

„Nadam se da ću moći da odem i na Kosovo i Metohiju. Na više mesta ćemo da razgovaramo sa ljudima, posebno sam srećan što ću da odem kao predsednik Srbije u Bosilegrad”, rekao je Vučić, prenosi Tanjug.

On je dodao da će gledati da u narednih godinu dana obiđe svaku opštinu u Srbiji.

 

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!