Vremenska prognoza 20. avgust 2024.

Sve do četvrtka moguće su padavine, a u drugoj polovini sedmice ponovo više sunca. Danas nestabilno i sparno, ponegde se očekuju kiša i pljuskovi sa grmljavinom. Padavine će biti češće u centralnim i južnim krajevima zemlje.

Moguće su i nepogode, uz grad i jak vetar. Ujutru temperatura od 16 stepeni, najviša do 34. U Beogradu pre podne kiša, tokom dana promenljivo i suvo. Temperatura do 32 stepena.

Promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno, mestimično s kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, češćim u centralnim i južnim krajevima Srbije. Pljuskovi će ponegde biti praćeni gradom i jakim ili olujnim vetrom. Van grmljavinskih razvoja vetar će biti slab do umeren, različitih smerova, u donjem Podunavlju, Braničevu i Banatu povremeno i pojačan, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 16 do 22 °S, a najviša od 27 °C na zapadu i jugu Srbije do 34 °S u BanatuUpozorenje: Tmax ≥ 32 °S, verovatnoća 90%. Lokalna pojava grmljavina sa gradom i količinom padavina ≥ 20 l/m² u periodu do 3 h, verovatnoća 90%.

Prava Pekara počinje sa radom u Smederevu!

Radno vreme objekata je od 06 do 18

Očekujemo Vas!