Štednja bez odricanja – HEATPOINT

Originalni Norveški Radijatori

Dimplex radijatori štede struju čak i do 50% u odnosu na električni kotao i do 30% u odnosu na TA peći. Izuzetno precizan digitalni termostat obezbedjuje da stalno imate željenu temperaturu u prostoriji. Prilagodite grejanje svom životnom stilu i potrebama. Omogućava štednju stuje noću, vikendom i kada niste tu. Norveški radijatori su investicija a ne trošak!

Bezbedno i Pouzdano Grejanje

Dimplex originalni radijatori se ne kvare. Ne zahtevaju održavanje i nema troškova servisa. Zaobljene i ispolirane ivice su bezbedne za decu i kućne ljubimce. Ne sagorevaju prašinu i ne isušuju vazduh. Poseduju zaštitu od pregrevanja. Proizvedeni su od vatrootpornih materijala i nikada nisu izazvali požar. Otporni na vodu i možete ih postaviti u kupatilo.

Kvalitetan i Elegantan Dizajn

Dimplex panelni radijatori su premium uređaji. Proizvedeni su od aluminijuma i čelika iz Skandinavije. Dizajnirani i projektovani u Norveškoj. Rezultat je ekonomično grejanje nordijskog kvaliteta i niži računi za struju. Norveški radijatori su ekstremno pouzdani. Projektovani da rade i kada je -40° zimi. Očekivani vek trajanja preko 20 godina.

Za više informacija, kliknite OVDE