Predsednik Vučić razgovarao sa poznatim novinarom Takerom Karlsonom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Budimpešti sa američkim političkim komentatorom Takerom Karlsonom.

“Razgovor sa jednim od najvećih novinara današnjice Takerom Karlsonom, čovekom širokog obrazovanja i jedinstvene novinarske smelosti. Svakako veliki izazov za mene, ali i izuzetna prilika za razmenu mišljenja o brojnim temama koje opterećuju geopolitičku agendu današnjice”, napisao je predsednik Vučić na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav”, uz fotografiju sa susreta.

Vučić boravi u Budimpešti povodom Dana državnosti Mađarske i otvaranja Svetskog prvenstva u atletici.

On se ranije danas sastao sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom u Karmelićanskom manastiru, a u popodnevnim satima očekuje ga bilateralni susret sa predsednikom Turske Redzepom Tajipom Erdoganom.

Predsednik Vučić razgovarao je i sa srpskim atletičarima koji učestvuju na Svetskom prvenstvu u atletici koje se održava u Budimpešti.

U večernjim satima, sa premijerom Mađarske i ostalim svetskim liderima pratiće ovo sportsko takmičenje, a nakon toga prisustvovaće prijemu povodom 20. avgusta – Dana državnosti Mađarske.

Vučić se juče sastao sa predsednicom Mađarske Katalin Novak, a u Sentandreji je primio orden Eparhije budimske prvog reda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *