Dejan Bulatović osniva pokret

Nakon odlaska iz Stranke slobode i pravde čiji sam potpredsednik i suosnivač bio, najavio sam osnivanje nove političke organizacije. Kao što sam i tada naglasio, ovu političku opciju zamislio sam kao novu snagu na domaćoj političkoj sceni, od koje očekujem da postane motor pokretač borbe za sve što može i mora da bude bolje u Srbiji“, naveo je narodni poslanik Dejan Bulatović, povodom osnivanja nove političke organizacije, čiji će kandidat za predsednika biti.

„S obzirom da je Morović simbol izmišljene afere i razotkriva lažnu opozicionu džuboks političarku, koja je pustila duboko korenje u stranci koju sam napustio, odlučio sam da upravo iz tog mesta, simbolično, otpočnem novo poglavlje svoje legitimne opozicione borbe. Zato sam za danas u 13 časova zakazao održavanje inicijativnog odbora najavljene organizacije baš u Moroviću i zadovoljstvo mi je da istaknem da će ovde sa mnom biti veliki broj bivših članova Stranke slobode i pravde, koji dele moje mišljenje da to više nije stranka jasnih opozicionih ciljeva”, naveo je Bulatović.

„Takođe, važno mi je da naglasim i da sam okupio veliki broj novih lica za koja verujem da će biti pravo osveženje u našoj političkoj svakodnevici, ali i dobro poznatih imena, čiji je najveći kapital kontinuirana opoziciona borba od koje nisu odustali. Siguran sam da će ova nova snaga predstavljati put ka vrednostima kojih su se pojedine opozicione stranke odrekle i da će narod prepoznati ovu opciju kao jasnu, nedvosmislenu i legitimno opozicionu“, zaključio je Bulatović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *